Bestuur

Bestuur steld zich voor

Bestuur

Het Bestuur stelt zich voor

Gebruikersavatar
   
  Rene Jansen Penningmester Bert Adriaanssecretaris


 

CLUBFILOSOFIE

De Funbikers zijn een groep actieve mountainbikers die de nadruk leggen op het recreatief biken met als motto: “samen uit, samen thuis” en waar zowel de beginnende als ook de geoefende biker aan zijn of haar trekken komt.

Behalve ieders individuele doelstellingen is het hoofddoel bij ieder van ons gelijk: plezier beleven aan het biken en alles eromheen.

Elk kalenderjaar worden door het bestuur een aantal activiteiten vastgesteld met daarbij de data waarop de verschillende activiteiten plaatsvinden. Wij proberen zo goed als mogelijk rekening te houden met schoolvakanties, landelijke feestdagen e.d. Immers, de meeste leden hebben ook nog familiaire verplichtingen naast het biken! Voor het organiseren van activiteiten worden vrijwilligers gevraagd. Op deze wijze worden verschillende commissies gevormd. De voorzitter van iedere commissie overlegt met het bestuur over doelstellingen en financiering. Gelukkig zijn er elk jaar weer voldoende vrijwilligers te vinden die het leuk vinden zich verdienstelijk te maken voor de club (en daarmee voor de leden). Bovendien is er steeds plaats voor persoonlijke initiatieven of suggesties. Sterker nog, dat wordt zelfs gestimuleerd!

Mountainbiken staat soms op gespannen voet met andere recreanten in het bos. Wij zijn ons van onze positie bewust en proberen in een zo goed als mogelijke verstandhouding met andere recreanten gebruik te maken van onze natuur. Dat betekent dat wij geen rommel achterlaten in de natuur en dat wij bijvoorbeeld bij het naderen van wandelaars en ruiters ons tempo aanpassen, laten weten dat we eraan komen  en netjes groeten.

Iedereen die geïnteresseerd is onze club te leren kennen in welkom. Je kunt te allen tijde gewoon eens een rondje meerijden om de sfeer te proeven, maar pas op. Je bent verslaafd voordat je het weet!

Het Bestuur


Advertentie